Actualitate

Spectacolul pentru copii „Hansel și Gretel” se joacă la Câmpia Turzii

În luna copiilor, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a pregătit un nou moment artistic dedicat celor mici.
Inspirat de basmul scris de frații Grimm, spectacolul „Hansel și Gretel” aduce în fața celor mici aventurile celor doi frați, care se rătăcesc în pădure și trec printr-o mulțime de pericole, ajungând chiar și pe punctul de a fi gătiți de vrăjitoarea din casa de turtă dulce.

Evenimentul artistic poartă semnătura regizoarei, Varga Ibolya, iar scenariul este scris de Ovidiu Pecican.

„Această pădure întunecată, plină de spirite rele și demoni întotdeauna are și un luminiș, o insulă de speranță. E ambivalentă. Interesant e că, fiind frați, copiii visează același lucru. Simt că sunt în pericol, însă visul le aduce și o soluție: apare o lebădă albă, care este un mesaj din lumea de dincolo, din partea mamei lor care îi protejează. Îmi doresc ca publicul, micii spectatori să simtă pe tot parcursul spectacolului că există ajutoare. Copiii, reprezentând inocența și bunătatea lumii, întotdeauna vor fi protejați”, declară regizoarea.

Așadar, dragi părinți, vă așteptăm, alături de cei mici, joi 6 iunie 2019, începând cu orele 11:00 în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, din Câmpia Turzii pentru a vă distra și a râde alături de Hansel și Gretel.

Intrarea este liberă!

Direcția Relații cu Comunitatea

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS