Actualitate

Spitalul Turda în continuă modernizare

„Mă bucur din suflet că există în orașul nostru din ce în ce mai multă implicare din partea cetățenilor și lumea începe să înțeleagă că aportul fiecăruia contează.

Orice acțiune de implicare a cetățenilor este binevenită și vreau să o felicit în mod special pe doamna dr. Mara Sabău pentru inițiativa de a organiza acest eveniment cu sprijinul Salina Equines, pentru modernizarea Compartimentului de Dermatologie al spitalului.

După cum bine știți, până acum s-a reușit renovarea Blocului Alimentar, a Secției de Pediatrie, a Blocului Operator, a fost achiziționată aparatură de ultimă generație, inclusiv un Computer Tomograf nou, s-au făcut renovări la Compartimentul de Primiri Urgențe, s-a asfaltat curtea interioară și s-a amenajat un parc în curtea spitalului. Comparativ cu anul 2015, fondurile alocate Spitalului Municipal de la bugetul local (bunuri/servicii și investiții) au crescut cu aprox. 700% ajungând în anul 2018 la aproape 2.500.000 de lei.

Ne bucurăm că datorită acestui eveniment vom avea și secția de dermatologie modernizată. Vă mulțumesc tuturor! Ne dovediți încă o dată că iubiți acest oraș și vă suntem recunoscători!” scrie primarul Turzii, Cristian Matei pe pagina personală de facebook.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS