<
Actualitate

SPOR DE TOXICITATE ÎN PREMIERĂ LA TURDA

SPOR DE TOXICITATE ÎN PREMIERĂ LA TURDA

SPOR DE TOXICITATE ÎN PREMIERĂ LA TURDA

             Săptămâna aceasta Teatrul Național Aureliu Manea pregătește Spor de toxicitate, o nouă premieră care se va juca vineri 24 și sâmbătă 25 noiembrie de la ora 19.00. Regizorul Muriel Manea a spus câteva cuvinte despre spectacol: „Totul ține de perspectivele alternative.

Putem râde sau zâmbi la absurdul creat de perspectivele diferite în raport cu conceptul căsătoriei? Cred că da. Umorul poate salva omul în situații extreme. Spor de toxicitate se atribuie căsătoriilor? Sau doar aruncăm cu vorbe ca să mascăm iubirea? Vom vedea.”

Un triunghi amoros care are la bază o tranzacție neobișnuită: două femei se hotărăsc să încheie un contract de vânzare-cumpărare a admirabilului Andrei, un soț în valoare de 20.000 de ruble. Nimeni nu-l întreabă ce părere are despre asta, dar nimic nu pare să le oprească pe femei de la a încheia incredibilul contract.

Biletele la spectacole pot fi achiziționate atât de la agenția de bilete din Piața Republicii nr.15 cât și din aplicația TNAMT sau de pe site-ul instituției www.tnamt.ro.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS