campanie campanie
Actualitate

Sprijinim educația. Doi copii din Triteni încep noul an școlar cu ghiozdanele de la Ziarul 21

Sprijinim educația, acțiunea Ziarului 21 prin care an de an oferă ghiozdane pline cu rechizite pentru început de an școlar, a continuat și în acest an. Dacă pandemia ne-a obligat să anulăm concursul în care 21 de copii începeau anul școlar cu ghiozdanele de la Ziarul 21, noi am căutat persoane să ajutăm. Așa se face că la urechile noastre a ajuns povestea unor copii din Triteni, Moise, un elev foarte harnic care iubește școala și are rezultate bune și sora lui Ana care din acest an va merge la școală.

Proveniți dintr-o familie de creștini, cu o situație mai specială datorată problemelor de sănătate a copiilor care presupune multe drumuri la medic, mult efort și mulți bani, noi, Ziarul 21, îndrumați de către domnul Marius Copaci, un om dedicat în comunitatea sa,  am ajuns la gospodăria lor. O gospodărie curată și frumoasă de oameni harnici și muncitori, ei ne-au primit cu brațele deschise, nu știau că venim. Ne-au povestit necazul lor, dar cu dragoste și încredere în Dumnezeu ei merg mai departe. Copiii foarte curați, cuminți și educați s-au bucurat de cadourile primite de la noi.

„Moise își face singur temele, îi place școala și are o responsabilitate pe care o înțelege. Ana va merge din acest an la școală, am amânat cu un an înscrierea ei la școală din cauza unei probleme de sănătate. Iar cel mai mic încă nu merge la școală. Drumurile la medic sunt lungi și dese, dar cu voia lui Dumnezeu o să răzbatem”, ne-au declarat părinții copiilor.

Noi, Ziarul 21, nu am vrut să stăm prea mult timp și am plecat cu gândul că am făcut încă o faptă bună, un ajutor mic dar important de început de an școlar.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS