<
Actualitate

Start la lucrările de reabilitare a străzii Republicii din Câmpia Turzii

Strada Republicii este una dintre cele mai importante străzi din Municipiul Câmpia Turzii. Tocmai din acest motiv, atât din punct de vedere al Planului de Mobilitate Urbană, cât și din perspectiva transportului în comun, starea acestei străzi este esențială pentru bunul mers al lucrurilor.

Având în vedere faptul că lucrările de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și apă uzată, care au fost efectuate pe strada Republicii au luat sfârșit, dar și luând în considerare eliberarea autorizației de construire pentru lucrările finanțate prin proiectul european „Infrastructura de transport public și măsuri de mobilitate alternativă în Municipiul Câmpia Turzii”, care are o valoare de aproape 10 milioane de euro, din această săptămână, strada Republicii intră în reabilitare completă.

Vor fi realizate trotuare noi, piste de biciclete, spații verzi, precum și un carosabil nou, care să se preteze transportului în comun.

După finalizarea lucrărilor de modernizare, strada va avea sens unic, întocmai cu prevederile stabilite la întâlnirea cu cetățenii care a avut loc în luna mai a acestui an.

Mulțumim pe această cale cetățenilor care tranzitează și locuiesc pe această stradă pentru înțelegerea și răbdarea de care au dat dovadă.

Totodată îi asigurăm că societatea constructoare va depune toate eforturile pentru ca lucrarea să fie terminată cât mai repede, iar traficul rutier să revină la normal.

Direcția Relații cu Comunitatea.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS