Actualitate

Ștefan Suciu a câștigat locul 1 la Transylvania Stars

Mândria comunei Mihai Viteazu din județul Cluj, tânărul Ștefan Suciu și-a mai trecut în palmares încă un premiu important: Locul 1 la Festivalul Internațional Transylvania Stars. Tânărul Ștefan are o activitate artistică extraordinară în ultima perioadă de timp. Crește de la eveniment la eveniment, muncește foarte mult cu vocea, și dacă mai pui talent și pasiune pe lângă, lucrurile ți se par ușoare.
Ștefan este liderul generației lui din zona noastră, punctul de referință pentru mulți copiii care și-au început aventura muzicală recent. Ștefan a participat, în ultima perioadă la foarte multe emisuni și manifestații artistice, având, în luna august o întreagă emisiune la Hora Tv, unde și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prezentatoare emisiunii, Vladuța Lupău, și de Pr. Marius Ciprian Pop.

Festivalul Internațional Transylvania Stars, ediția cu numărul 4, desfășurat în perioada 17-21 octombrie la Târgu Mureș, a fost locul unde majoritatea elevilor lui Pop Cornel, prof. canto Bella Musica, și-au dat capacitatea muzicală.

Acest eveniment a avut un juriu drastic, format din 5 jurați internaționali, și peste 280 de participanți din care 38 au fost participanți străini din țări precum: Bulgaria, Polonia, Estonia, Lituania, Portugalia și China

Pe lângă partea muzicală, FITS a avut și secțiunea dans, unde, „fetele Iuliei” au avut o reprezentație extraordinară.

Profesorul Cornel Pop este organizatorul acestui festival care crește valoric și calitativ, de la an la an, și își pune amprenta asupra tinerelor speranțe din Câmpia Turzii, scoțând din ei tot ceea ce au mai bun, reușind ca după ani, să atingă cele mai înalte satisfacții în materie de muzică.

Fiind un Festival Concurs, FITS a avut și premii importante în bani:

Premii-300 euro- secțiunea folcor
Premii- 300- secțiunea jazz, muzica ușoară.

Felicitări Pop Cornel pentru organizarea extraordinară a acestui Festival unde tinerii din toata lumea sunt supuși la un examen muzical jurizat corect de juriul de prestigiu european.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS