Actualitate

Ștefan Suciu, copilul minune al comunei Mihai Viteazu, își sărbătorește ziua de naștere într-un mare stil

Ștefan Suciu, copilul minune al comunei Mihai Viteazu, își serbează ziua de naștere într-un mare stil. Peste 100 de invitați are acest tânăr interpret de muzică populară, care, peste ani, promite a fi mândria comunei. Ștefan Suciu este recunoscut pentru seriozitate de care dă dovadă când este vorba de repetiții și de talentul său de a cânta cu ușurință orice cântec din folclorul românesc. Iubește tradiția și cântecul popular și țintește sus de tot.

Într-o ediție specială a emisiunii „Pe drumul cântecului” pe care îndrăgită artistă Vladuța Lupău o moderează la televiziunea specifică folclorului românesc, Hora TV, Ștefan Suciu și-a invitat toți colegii de breaslă. Peste 30 de colegi interpreți și 4 ansambluri folclorice vor contribui la marea petrecere românească.

Pentru că este o perioadă destul se încărcată și concediile sunt în floare, emisiunea se va filma în data de 5 august, într-o locație de excepție… Poarta Apusenilor din Moldovenești. Alături de Vladuța Lupău vor mai fi invitați speciali în persoana Pr. Marius Ciprian Pop și simpatica Bunica din Chinteni( Tanti Lenuța)

La mulți ani de pe acum… minune!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS