Actualitate

Ștefan Suciu, mândria comunei Mihai Viteazu, câștigă premiu după premiu

Ștefan Suciu, cel mai popular mic artist din Mihai Viteazu, a participat în weekend-ul 16 -17 martie, la prima ediție a Festivalului „Fii star în țara ta” desfășurat la Baia Mare

168 de concurenți din toate județele țării au participat la acest eveniment de promovare a valorilor reale ale acestei țări.

Între cei 168 de mici staruri, a fost și mândria localității Mihai Viteazu din județul Cluj care, după cum era de așteptat, a câștigat cam tot ce era de câștigat. Locul 1 la muzică populară, locul 1 la muzică patriotică, locul 1 la interpretare poezie și locul 2 la muzică etno.

Ștefan Suciu își trece în palmares încă 4 premii importante și o nouă experiență. Este tânăr, talentat și muncitor, iar participările la asemenea evenimente îl vor ajută pentru viitoarea carieră de artist… mare artist.

Festivalul ” Fii star în țara ta” se desfășoară la nivel național și internațional și are ca obiectiv selecția și promovarea tinerelor talente în domeniul interpretării muzicii, dansului, teatrului.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS