Actualitate

Ștefania Petric a făcut-o iar!

Emblemă a Clubului de Canto Bella Musica din Câmpia Turzii, Ștefania Petric a participat la Festivalul Internațional Transylvanian Stars din Târgu Mureș și a făcut-o iar… a câștigat cel mai important premiu oferit de organizatori: Trofeul Festivalului – Transylvania Stars!

„Am plâns… au fost lacrimi de bucurie… cel mai mare premiu obținut de mine! Doamne, îți mulțumesc! Nici nu mi-aș fi închipuit că pot! Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mă susțineți și mă apreciați! Multumesc dle profesor pentru tot ce mă înveți și pentru răbdarea cu care mă înveți!” Au fost cuvintele micuței vedete locale, Ștefania Petric care în acest moment este tânăra care dă ora exactă în Câmpia Turzii în materie de muzica populară și ușoară aducând în oraș premii peste premii.

Festivalul Internațional Transylvania Stars, ediția cu numărul 4, desfășurat în perioada 17-21 octombrie la Târgu Mureș, a fost locul unde majoritatea elevilor lui Pop Cornel, prof. canto Bella Musica, și-au dat capacitatea muzicală.

Acest eveniment a avut un juriu drastic, format din 5 jurați internaționali, și peste 280 de participanți din care 38 au fost participanți străini din țări precum: Bulgaria, Polonia, Estonia, Lituania, Portugalia și China

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS