<
Actualitate

Surse: PNL Câmpia Turzii se alătură campaniei umanitare „Totul pentru Victoria”

Toată suflarea ghirișană este implicată în compania umanitară pornită pentru strângerea de fonduri pentru micuța Victoria Maria. La urechile noastre au aparut zvonuri cum că și PNL Câmpia Turzii a adunat o suma consistentă de bani pentru Victoria Maria. Pentru a afla cu exactitatea, dacă este adevărat sau nu, l-am contactat pe președintele PNL Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, care ne-a spus următoarele:

„Sunt mirat de faptul că s-a aflat acest lucru. Chiar am ținut să nu se afle, să nu facem publică acțiunea. Într-adevăr, am hotărât, la nivelul Partidului Național Liberal să strângem o sumă de bani pe care ulterior să o dăm familiei. Suntem în asentimentul celor implicați, sunt plăcut surprins de faptul că o întreagă comunitate este alături de micuța Victoria Maria. Sunt și eu părinte și știu ce trăiri am tot timpul când fiica mea se îmbolnăvește. Este o mare încercare pentru familie însă cu ajutorul lui Dumnezeu vor trece peste asta. Mă minunez și mă mândresc că sunt primarul acestui municipiu cu sufletul de aur. Nu am cuvinte! Felicitări celor implicați! Mă înclin!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS