Actualitate

Talentul îi aduce bani frumosi sticlarului turdean Mircea Sin

Într-o perioadă în care e greu să iți găsești un loc de muncă în domeniul în care te-ai specializat , curajul de a fi pe cont popriu și inventivitatea iți pot aduce succes în afaceri. Pe baza acestui pont s-a bazat și un fost sticlar din Turda care și-a transformat o parte din locuință in atelier de creație, informează TVR Cluj.
„Începând cu anul 2009 ne-am hotărât să înfiinţăm ÎNTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ MIRCEA SIN având toate resursele necesare pentru a da naştere la obiecte superbe de artizanat din sticlă: TALENT, AMBIŢIE şi PUTERE DE MUNCĂ.
Întreprinderea este condusă de meşterul popular sticlar Mircea Sin din localitatea Turda.
Cu răbdare, imaginaţie şi dorinţa de a crea ceva deosebit, Mircea Sin confecţionează obiecte de artizanat din sticlă termorezistentă, acest talent a reuşit să îl dobândească şi să îl pună în valoare pe parcursul a 20 de ani de muncă la Fabrica de Sticlă din Turda.
Toate obiectele sunt lucrate manual, la flacăra, la o temperatură de 1600 de grade Celsius, sunt confecţionate doar la comandă, acestea fiind produse originale care sunt foarte apreciate la numeroasele târguri meşteşugăreşti şi festivaluri la care am participat şi o să participăm în continuare.
Mai mult de atât depunem în permanenţă eforturi pentru a satisface toate cererile clienţilor noştri în furnizarea de produse şi servicii de înaltă calitate. Totodată suntem într-un proces continuu de prospectare a pieţei din România în ceea ce priveşte produsele noastre pentru a le face cunoscute populaţiei din România şi din străinătate.” a declarat talentatul sticlar turdean pentru TVR CLUJ.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.