<
Actualitate

Tânără de 18 ani, din Frata, dată dispărută!

O tânără de 18 ani, din satul Frata, comuna Frata, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, în data de 20 septembrie, însă nu s-a mai întors la domiciliu. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!
Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 20 septembrie, în jurul orei 15:30, LĂCĂTUȘ NARCISA-GETA, în vârstă de 18 de ani, din satul Frata, a plecat de la locuinţa sa, iar până în prezent nu s-a mai întors, transmit cei de la IPJ Cluj.

Aceasta are următoarele semnalmente: înălțime 1.60 m, greutate 60 kg, ten măsliniu, ochi căprui, părul lung. La momentul plecării, tânăra purta o pereche de pantaloni tip jeans de culoare albastră, o cămașă de culoare albă cu buline negre, încălțăminte sport de culoare neagră și o borsetă roz.
Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânără, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS