Actualitate

Târg de mărțişor la Câmpia Turzii – ediția a III-a, 2020

Tradiția populară vorbește despre mărţişorul confecţionat dintr-un şnur bicolor simbolizând înfruntarea dintre anotimpul friguros şi cel călduros, oferit şi purtat la 1 Martie.

Astăzi, sărbătoarea Mărţişorului este legată de obiceiul dăruirii, la început de primăvară, a unor obiecte artizanale confecționate cu multă răbdare.

Astfel, în perioada 26-28 februarie 2020, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii organizează cea de-a III -a ediție a “Târgului de Mărțișor”.

Este un eveniment care vine în întâmpinarea celor aflați în căutarea unor cadouri în preajma Mărțişorului.

O caracteristică aparte ale mărțișoarelor prezentate la târg este conceptul de „handmade”, iar copiii din școlile și grădinițele municipiului nostru și-au adus aportul la desfășurarea evenimentului, făcând mărțișoare cu propriile mânuțe.

Vă așteptăm în centrul Municipiul Câmpia Turzii (lângă blocul turn), între orele 09:00-17:00, pentru a descoperi creațiile celor mai talentați artiști și artizani locali, atât de la ONG-uri, cât și de la Centrele și Serviciile publice din Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

Târgul de Mărțişor este un cadru captivant şi plin de inspiraţie, conceput pentru a completa atmosfera dedicată tradiției de a oferi mărțişoare, la început de primăvară.

Direcția Relații cu Comunitatea

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS