Actualitate

Teoreric, supraacciza la carburanți ar putea să fie eliminată. Cum și când se va întâmpla asta?

Ne ținem din cuvânt: am început acțiunea !

Asa începe postare pe facebook a secretarului general al PNL, Robert Sighiartău. Alături de cuvintele scrise, atașează și poze cu propunerea legislativă.
Teoretic se poate, practic… nu prea. Este un proiect depus de PNL, la cârma țării este PSD, deci slabe șanse să fie aprobat și adoptat. Deci… bună inițiativă, însă slabe șanse să fie adoptată.

„Am depus, împreună cu colegi parlamentari PNL, propunerea legislativă care vizează eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parțial precum și eliminarea supraaccizei la carburanți. Ne vom lupta în comisii și în plen pentru reușita acestui proiect reparatoriu și benefic pentru locurile de muncă, nivelul de trai și economie. Îi chemăm alături de noi pe toți parlamentarii Opoziției, pe cei de la UDMR și din grupul minorităților naționale. Îi chemăm să voteze propunerea noastră legislativă chiar și pe cei din PSD și ALDE care realizează, în al treisprezecelea ceas, cât de mult rău au făcut aceste măsuri luate de guvernele PSD-ALDE inclusiv alegătorilor care i-au trimis în Parlament.

Semnalul schimbării în bine a fost dat. Hai că se poate!”, a scris secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, pe pagina sa de Facebook.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS