Actualitate

Tichete sociale pentru grădinițele din Câmpia Turzii

În ședința ordinară din 29 august 2019, consilieri locali din Câmpia Turzii au votat proiectul de hotărâre privind procedura de acordare a tichetelor sociale pentru grădiniță.

Stimulentul se acordă numai pentru copiii care frecventează în mod regulat unitățile de învățământ preșcolar și care indeplinesc cerințele, în sensul că nu au absențe nemotivate cu scutire medicală, iar totalul absențelor nu depășește 50% din zilele de grădiniță. Pentru a beneficia de acest stimulent, beneficiarul trebuie să întrunească o serie de cerințe.

Valoarea tichetului social pe lună este de 50 de lei, asta în cazul în care copilul frecventează grădinița și nu lipsește nemotivat.

Dreptul la stimulent se acordă începând cu luna în care beneficiarul îndeplinește criteriile de eligibilitate, pe bază de cerere și declarație pe proprie răspundere însoțite de acte doveditoare: acte de identitate copii și părinți; adeverințe de venit care atestă absența veniturilor; adeverință privind înscrierea/frecventarea activităților organizate de grădiniță.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS