Actualitate

Tir cu arcul în Salina Turda

Deja e o tradiție ca la finele lunii februarie, în fiecare an Salina Turda să găzduiască un concurs inedit, tir de tras cu arcul. Salina Turda împreună cu cei de la Beretele Verzi Turda si cu sprijinul companiei Bearpaw reprezentată în Romania prin dl. Alin Andreica va organiza ediția cu numarul V a concursului de tir cu arcul pe ținte diverse. Evenimentul se va desfășura în data de 23.02.2019 în incinta Salinei Turda. Numărul participanților este limitat la 70 de persoane pentru o mai bună organizare, pentru doritori, mai multe informații legate de înscriere găsiți aici pe platforma ARCUS ONLINE

(http://www.arcusonline.ro/Registration.aspx?RegId=161).

In ziua concursului, intre orele 08:30 – 09:30, intrarea din Alea Durgăului, concurenții sunt așteptați pentru înmânarea legitimațiilor de intrare/participare la concurs. Pentru detalii suplimentare accesați pagina concursului de pe forumul arcașii-româniei (https://forum.arcasii-romaniei.ro/viewtopic.php?f=10&t=3725) sau vă stăm la dispoziție la oricare din numerele de telefon: ADI VALEAN : 0745185806, GABRIEL NEMES : 0744566571, SEBI RUS : 0740406588.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS