<
Actualitate

Toți copiii de grădiniță din Florești încep cursurile în spații corespunzătoare

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a precizat că s-au găsit soluții pentru ca toți copiii de grădiniță să înceapă cursurile.
”Toți copilașii care aveau vârsta legală pentru grădiniță au fost încadrati într-o grupă de grădiniță, prin eforturi colosale și proceduri de închirieri spații adecvate. Toate cererile au fost rezolvate pozitiv, găsindu-se locuri pentru fiecare copilaș. Grădinița va începe fără probleme legate de locuri și în deplină siguranță sanitară.
În aceste condiții, gata, la Florești nu mai avem o problema cu locurile la gradiniță. Cu toate acestea, da, avem în derulare proiectul privind realizarea a încă unei grădinițe.

Vă reamintesc, o nouă instituție școlară, o școala clasele 0-8, se va construi în zona Eroilor- Porii, demers care este deja aproape de licitația privind execuția.
În acest moment, la Gradinita cu program prelungit din Cetatea Fetei avem 241 copilasi (9 grupe: 3 grupe mici, 2 mijlocii, 2 mari, 1 de limba maghiară și una cu program normal), la Grădinița cu program prelungit de pe Ioan Rusu, de lângă Primărie, avem 355 copilași (12 grupe: 3 grupe mici, 3 mijlocii, una mare și una cu program normal) iar la spațiul nou de pe str. Florilor avem 140 copilași (5 grupe: 3 grupe mici, una mijlocie și una mare). Un total de 736 copilasi si 26 de grupe. Plus copilașii de la Gradinita de pe str Horea!”, a explicat primarul.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS