Actualitate

Transfer de TOP la CFR Cluj! Un internaţional român este ademenit de o ofertă colosală

Alexandru Chipciu, 30 de ani, este dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj în această perioadă, iar clubul din Gruia este pregătit să-i ofere un salariu anual de 500.000 de euro fostului internaţional român.

Mijlocaşul care a mai jucat și la FC Braşov, FCSB sau Slavia Praga are în acest moment contract cu Anderlecht. Belgienii nu l-au folosit însă în acest sezon şi ar fi dispuşi să renunţe la serviciile lui Chipciu.

Internaţional român este dorit în primul rând pentru polivalenţa de care a dat dovadă în ultimii ani. Chipciu şi-a făcut treaba excelent în partea dreaptă, indiferent dacă a fost utilizat pe postul de mijlocaş sau fundaş.

Totuși, CFR Cluj trebuie să-și rezolve problemele la TAS, în urma deciziei FRF de a le interzice clujenilor să facă transferuri pentru motivul nerespectării fair-play-ului financiar. Dan Petrescu este însă pozitiv şi are o listă importantă de achiziţii pentru această iarnă.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS