<
Actualitate

Treceri în rezervă la Baza 71 Aeriană

„În prima zi a lunii iulie, la sediul Bazei 71 Aeriană, a avut loc festivitatea de trecere în rezervă pentru camarazii de armă, maistru militar clasa I Katona Francisc-Szolt şi maistru militar principal Petre Mihăiţă, care după o activitate militară îndelungată de 26, respectiv 28 de ani, au decis că este momentul să îşi ia rămas bun de la haina militară.

În prezenţa întregului personal s-a dat citire Ordinului de trecere în rezervă, cu ocazia pensionării. De asemenea, a fost trecută în revistă întreaga carieră a celor doi camarazi, exprimându-se aprecierea pentru întreaga activitate, cât şi pentru obiectivele îndeplinite în cadrul unităţii. La finalul activităţii, aceştia au primit în semn de apreciere şi mulţumire, o diplomă de excelenţă, precum şi o scrisoare de apreciere semnată de şeful Statului Major al Forţelor Aeriene.

La final de carieră, cu emoţie şi recunoştinţă, efectivul Bazei 71 Aeriană le urează pensie îndelungată, multă sănătate şi numai bucurii alături de cei dragi!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS