<
Actualitate

Trei medici clujeni, doi de la Infecțioase, acuzați că au ascuns că vin din Elveția, zonă cu multe cazuri de coronavirus

Trei medici din Cluj-Napoca, doi de la Clinica de Boli Infecțioase și unul de la Institutul Inimii, au revenit de la schi, din Elveția, a doua zi după ce în țara cantoanelor s-a decretat zonă galbenă, având peste 1000 de bolnavi de coronavirus.

Profitând că ei au venit acasă în 12 martie, iar Elveția a intrat în 13 în zonă care presupune izolarea, cei trei medici s-au dus relaxați la locul de muncă, fără să le pese de colegi și fără a se pune singuri în auto-izolare la domiciliu, scrie actualdecluj.ro.

Cei trei ar fi fost în zona Zermatt, de la granița Elveției cu Italia aflată în zona roșie în carantină.

În 13 martie, guvernul elvețian a închis toate școlile, barurile și evenimentele.

Colegii celor trei au aflat indirect că aceștia s-au întors din Elveția și au început să facă presiuni pentru a fi trimiși acasă. Cel de la Institutul Inimii a fost trimis în auto-izolare, dar numai după ce s-a dus la muncă,  a mai scris actualdecluj.ro.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS