Actualitate

Trei persoane reținute pentru înșelăciune

Doi bărbați, de 25 și 34 de ani, din comuna Aghireșu, au comis opt acte de înșelăciune într-un magazin din Florești, fiind cauzat prejudiciul de 19.000 lei.

Cei doi bărbați acționau schimbând etichetele care conțineau codurile de bare de pe produse, reușind astfel să cumpere bunuri cu sume mai mici decât cele reale. Complicele acestora este o femeie în vârstă de 23 de ani din Cluj-Napoca, care le asigura transportul celor doi și produselor.

Pe data de 4 octombrie a fost organizată o acțiune pentru prinderea în flagrant a unuia dintre cei bănuiți. Astfel, bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost depistat în timp ce încerca să vândă o consolă de jocuri video obținută în modul prezentat, în urma unui anunț de vânzare pe un site.

Luni, 9 octombrie, polițiștii din Florești i-au reținut pe femeie și pe bărbatul în vârstă de 25 de ani, celălalt bărbat fiind arestat preventiv din altă cauză, în această perioadă.

Poliţiştii au reuşit să recupereze produse, în valoare de circa 15.000 de lei, provenite din comiterea infracţiunii.

Sursa: Ziua de Cluj

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS