Actualitate

„Tu ești primăvara mea”

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită să luați parte la un super-recital pregătit de Ad Libitum Voices, cea mai în vogă formație de pop-opera din România.

Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2019, cu începere de la ora 18:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, iar prețul unui bilet este de 10 lei.

Grupul Ad Libitum Voices, înființat în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca, este unul dintre puținele grupuri vocale din Romania ce adoptă stilul pop-opera. Acest stil, pop-opera este un sub-gen al muzicii pop, caracterizat de interpretarea unor cântece pop cunoscute în maniera operei sau operetei. De asemenea, așa cum se întâmplă frecvent, pop-opera poate împrumuta cântece, arii, fragmente, motive din operă și muzica clasică pentru a le converti într-o interpretare stilizată în stilul pop, al muzicii ușoară.

După succesul înregistrat în finala X Factor și în deschiderea semifinalei Eurovision, grupul Ad Libitum va surprinde și la Câmpia Turzii publicul cu un concert extraordinar în care interpretarea va fi inedită.

Vă așteptăm!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS