<
Actualitate

Turda. Târgul Mărțișorului 26 februarie – 8 martie 2024

Program Târgul Mărțișorului

Vă invităm la Târgul Mărțișorului, în perioada  26 februarie – 8 martie 2024, între orele 10.00 – 17.00, când Piața Tricolorului va găzdui peste 20 de producători ce vor expune cele mai frumoase și originale mărțișoare. Este o oportunitate de a vă încărca sufletul cu energie pozitivă și de a vă bucura de sosirea primăverii.

Pe lângă diversitatea mărțișoarelor, târgul va oferi și momente artistice de neuitat. În ziua de 26 februarie, deschiderea va avea loc de la ora 15:00, iar în zilele de 1 și 8 martie, spectacolele vor începe începând cu ora 13:00.Spectacolele vor fi susținute de Ansamblurile Folclorice ȚARINA și DATINA TURDEANĂ, Clubul de Canto ARIA, Clubul de Dans PHOENIX și Clubul de Dans Sportiv POTAISSA Turda. Aceste momente de artă și cultură vor completa atmosfera festivă a târgului și vor încânta publicul de toate vârstele.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați sărbătorii primăverii la Târgul Mărțișorului din Piața Tricolorului și să împărtășim împreună bucuria primăverii.

Vă așteptăm cu drag!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS