Actualitate

Turda va avea sală polivalentă de 3500 locuri

„Baza sportivă va avea o capacitate de 3.520 de locuri și va fi construită pe str. Stadionului, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal. CNI organizează o licitație ce vizează atribuirea unui contract având ca obiect proiectare, asistentă tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții „sala de sport competițională de nivel internațional, bază sportivă Turda”. scrie ZiuadeCluj

Valoarea estimată a contractului este de 55,8 milioane de lei.

În acest fel, Turda „ajută” județul Cluj cu încă o sală polivalentă, pe lângă cele 2 care în acest moment județul le are. Sala Polivalentă și Sala Sporturilor Horia Demian, ambele din Cluj Napoca.

Turda merită o astfel de sală, ținând cont de faptul că echipa de handbal masculin, Potaissa Turda, face impresie bună în campionatul național și este deținătoarea Cupei Challenge.
Bineînțeles că pe lângă handbal, mai sunt alte sporturi cu care Turda se mândrește și care se pot desfășura în această sală.

Edilul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, promitea încă din 2016 o astfel de sală polivalentă. Timpul a trecut și iată că promisiunea primarului se va îndeplini.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.