Actualitate

Turdeanca Bogdana Covaciu câștigă locurile 1 și 2 la Campionatul Național Școlar de Înot

În luna decembrie a anului 2018, Bogdana Covaciu, în vârsta de 12 ani, era premiată de către primarul municipiului Turda, Cristian Matei, pentru că era una dintre cele mai bune înotătoare a municipiului Turda. La nici un an, Bogdana devine una dintre cele mai bune înotatoare ale țării. În acest week-end a avut loc Campionatul Național Școlar 2019, la Reșița, în cadrul căruia Bogdana a ocupat locul 1 la proba de 4 × 50 m mixt și locul 2 în proba de 4 x 50 m liber, alături de fetele de la C.S.S. Viitorul Cluj Napoca. „Nu vă pot descrie în cuvinte ce am simțit când am văzut-o pe prima treaptă a podiumului, efectiv mi-au dat lacrimile. O antrenez pe Bogdana de la 6 ani, este foarte muncitoare și merită din plin aceste 2 medalii. Sunt foarte mândru de ea.

Pentru ca ei să aibe asemenea rezultate, eu îmi sacrific timpul liber și merg cu ei și îi antrenez fie că este zi de sâmbata sau sunt zile de sărbătoare; sunt foarte mulțumit în primul rând că îi văd că vin să muncească pentru a avea rezultate. Am spus de multe ori că înotul nu înseamnă talent, înseamnă muncă, muncă și iar muncă. Bogdana este dovada vie că am dreptate. Este cel mai notabil rezultat de până acum obținut și datorită antenorului Alin Kollar de la CSS Viitorul Cluj Napoca și fetelor antrenate de dânsul și sunt convins că vom avea parte și de alte asemenea rezultate în viitor.” a declarat Gabi Petric, antrenorul Clubului Sportiv Delfinii Turda.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS