Actualitate

Turdeanca Maria-Simina Morar cucereşte lumea cu talentul ei!

Medaliată în numeroase concursuri naţionale şi internaţionale, Maria Simina Morar este membră a echipei C.S.Politehnica Cluj-Napoca şi este antrenată de sensei Eva Kerekes, antrenor emerit şi maestru emerit al sportului.

Palmaresul tinerei sportive este impresionant, iar munca, pasiunea şi dăruirea de care dă dovadă au transformat-o într-un sportiv de succes şi o mândrie pentru municipiul Turda.

Susţinută neîncetat de părinţi, Maria îşi continuă drumul spre succes şi reuşeşte să impresioneze de fiecare dată prin ambiţia afişată şi prin puterea de care dă dovadă.

La fel s-a întâmplat și de această dată, la cea de-a 8-a ediție a Campionatelor Mondiale de Karate WUKF, desfășurate la Bratislava (Slovacia).

Tânăra campioană a obținut zilele trecute medalia de argint pe echipe, la kata, și titlul de campioană mondială la kata individual, urmând ca azi să lupte pentru medalia de aur la probele de kumite, individual și pe echipe.

Mult succes ! Suntem mândri de tine!

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS