<
Actualitate

Turdeanul acuzat că l-a omorât pe Pedro Onacă a fost trimis în judecată

Valer Rostas, un bărbat din Turda acuzat că l-a omorât pe Onacă Pedro în fața unui cazino din zona Materna a fost trimis în judecată după ce magistrații au constat legalitatea rehizitoriului.
„Constată legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul nr.500/P/2019 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, privind pe inculpatul R.V., trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art.188 alin.1 C.pen., cu aplicarea art.75 alin.1 lit.a C.pen., respectiv legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul R.V.”, arată soluția pe scurt a Tribunalului Cluj.


Instanțele turdene au dat insă dovadă de o clemență extraordinară față de autorul crimei deoarece că au dispus judecarea autorului crimei în stare de libertate, sub control judiciar, chiar dacă Rostas și-a lovit victima și în timp ce aceasta se afla căzută la pământ în stare de inconstiență.

Onacă Pedro era căsătorit și a lăsat in urmă o sotie îndurerată si copii orfani.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS