<
Actualitate

Turdeanul Alin Oprea nuntă de vis alături de aleasa inimii

Solistul trupei Talisman s-a căsătorit religios cu aleasa inimii sale. Au avut opt perechi de nași, iar mireasa a schimbat mai multe ținute spectaculoase.

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit civil anul trecut, în luna decembrie. În acest weekend ei au ales să se cunune și în fața lui Dumnezeu. Potrivit Libertatea, Alin Oprea s-a ocupat de toate detaliile evenimentului, astfel încât totul să se desfășoare așa cum și-a imaginat alături de partenera sa.

Atât Alin Oprea, cât și Medana au mai fost căsătoriți înainte. Cu toate acestea, mireasa a îmbrăcat pentru prima dată rochia albă la evenimentul cu Alin Oprea. Pe parcursul serii, bruneta a schimbat mai multe ținute spectaculoase.

Solistul și partenera sa și-au sărbătorit iubirea alături de familie, prieteni și apropiați. Cuplul a avut opt perechi de nași, printre care și Maria Dragomiroiu, și au avut invitate aproximativ 500 de persoane.

De asemenea, au avut trei torturi spectaculoase, iar mărimea și forma lor au fost inedite, precum și modul în care au fost aduse. La momentul tortului, mireasa a purtat o rochie albastră cu trenă și inserții de flori roz.

În primele momente ale petrecerii, mirasa a purtat o rochie lungă, fără bretele, cu elemente sclipitoare, pe care a completat-o cu un voal până în talie.

De la petrecere nu a lipsit nici muzica bună, nici dansul, dar nici artificiile care au oferit un adevărat spectacol la marginea piscinei.

Alături de fericitul cuplu au fost nume sonore din lumea muzicii românești, precum Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Alina Sorescu și mulții alții.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS