Actualitate

Turdeanul Samuel Bucșă – campion național la atletism

26 de sportivi au concurat sâmbătă, 23 februarie 2019, în proba de lungime masculin, în cea de-a doua zi a Campionatelor Naționale de atletism în sală pentru junior 1 de la București.

Iar cei care au reușit să sară peste 7 metri au urcat pe podium. În 2019, campion national a devenit Andreas Samuel Bucșă. Legitimat la CS Dinamo și CSM București, Samuel a sărit azi 7,21 metri. Pe locul second s-a clasat David Ciolpan (LPS Constanța/CS Farul) – 7,09 m, în timp ce medalia de bronz i-a revenit lui Vlad Florian Bădescu (CS Farul) – 7,00 m.

La finalul concursului, Samuel s-a declarat fericit că a câștigat titlul național, chiar dacă nu a sărit cât și-a propus. “A fost un concurs ok pentru mine. Am avut ceva emoții înainte de prima săritură, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să devin campion. Sunt foarte fericit. PB-ul meu este de 7,65 și mă așteptam să sar mai mult azi. În vară vreau să devin campion european și să sar peste 8 metri!”, a declarant Samuel Bucșă pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Ziarul 21, a lansat în premieră pentru mass media locală aplicația de știri locale: „Ziarul 21”.

Fiind singura instituție media cu o astfel de aplicatie, ne dorim să fim mai aproape de cititorii noștri si de consumatorii de informaţie online.

Un mare avantaj al aplicatiei lansate de Ziarul 21 este aspectul notificărilor ce vor însoți orice ştire importantă.

Astfel, spre exemplu: atunci când pe strada unde locuiţi se va lua apa telefonul d-voastră va primi o notificare informandu-vă în timp util.

Acelaşi lucru se va întâmpla și atunci când curentul electric sau gazele naturale vor fi oprite din diferite motive, aplicația va trimite o notificare către dumneavoastră.

Este doar o treaptă din ceea ce ne dorim să dezvoltăm în mediul online, Ziarul 21 va aduce în curând alte noutăți în mass media locală.

Descarcă aplicația accesând linkul: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ziarul21.aplic16

şi fii primul care primeşte informația pe telefonul mobil!


*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS