Actualitate

Turdencele au dat lovitura în Capitală! Aur şi Argint la Cupa României la Box


În perioada 26 februarie-2 martie s-a desfăşurat în Sala de Box „Lia Manoliu” din Bucureşti Cupa României la box feminin. Evenimentul sportiv a fost organizat de către Federaţia Română de Box fiind programate întâlniri la categoriile cadete, junioare, tineret şi senioare.


Antrenorul turdean Florin Bordi a participat cu patru sportive care au obţinut şi de această dată rezultate extraordinare.
La categoria 38,5 kg, cadete, Crai Rahela a câştigat medalia de aur. Enache Alisa a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria 52 kg, cadete, iar Belovici Alisia a cucerit medalia de argint la categoria 54 kg, cadete.
Un meci spectaculos a reuşit Moldovan Beatrice care la categoria 70 kg, junioare, a câştigat medalia de aur după ce şi-a învins adversara prin knock-out.

Turdeanca a fost văzută de antrenorii lotului naţional şi a fost selecţionată pentru Campionatul European de Junioare care se va desfăşura la Galaţi în luna mai. Începând cu 1 aprilie sportiva se va prezenta la lot pentru pregătiri.


„Mă mândresc cu aceste fete şi cu rezultatele obţinute la Cupa României. Rezultatele acestea reprezintă munca şi talentul sportivelor noastre care merită aprecieri şi felicitări pentru această mare performanţă. Aducem în continuare rezultate mari, dar, din păcate, nu ne vede nimeni. Avem foarte multe lipsuri, nu avem un grup sanitar, nu avem condiţii pentru aceste fete minunate. Pot să spun că lucrez cu nişte fete ambiţioase, muncitoare, care îşi dau silinţa şi îşi petrec timpul la sală şi nu prin alte locuri. Turda trebuie să se mândrească cu ele şi cu rezultatele lor”, a declarat, pentru Ziarul21, antrenorul Florin Bordi.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS