<
Actualitate

Turneu de fotbal caritabil la Triteni, „Împreună pentru David”

Un nou caz caritabil pentru care se adună o întreagă suflare cetățenească. David, un scump îngeraș de 7 luni, băiețelul unor părinți din comuna Viișoara, a fost diagnosticat cu o boală gravă numită SMA 1 a cărui tratament costă 2.1 milioane dolari.

Pentru că prin sport se unesc oamenii și sportul înseamnă sănătate, fostul jucător al echipei CSM Câmpia Turzii, Adrian Flaviu Chișu, organizează un turneu caritabil pentru David.

„În colaborare cu Primăria și Consiliul local Tritenii de jos, organizez un turneu caritabil de minifotbal pentru micuțul David, a cărui poveste o puteți găsi în grupul ,, O șansă la viață pentru David”!
David a fost diagnosticat cu atrofie musculară spinală de tip 1, cea mai gravă formă a acestei boli, la doar câteva zile de la naștere. Acum, la mai puțin de un an, acesta are nevoie de o sumă imensă de bani pentru o șansă la viață, suma la care încercăm să contribuim. Sportul înseamnă sănătate și suntem încrezători că prin sport îl putem ajuta și pe micuțul David. Vom organiza acest turneu caritabil pe terenul sintetic din Tritenii de jos respectând toate măsurile de prevenție a Covid-19. Echipele doritoare se pot înscrie la nr. de telefon 0748321168. Menționez faptul că este un turneu caritabil la care orgolile fotbalistice, ambițiile de a câștiga sau de a demonstra cât de buni suntem nu își au locul. Taxa de participare de echipă pleacă de la 300 de lei, se poate dona oricât peste această sumă. Se va face o urnă în care se vor pune toți banii de la echipe pentru înscriere cât și donațiile din timpului turneului. Perioada turneului va fi 25.02.2021-28.02.2021. Duminica, înaintea finalei, se va desface urna, se vor numără banii de față cu toată lumea și îi vom pune în contul părinților. Rog toți doritorii să respecte toate măsurile de distanțare, purtarea măștii în afara suprafeței de joc încât să nu avem probleme ! Sportul înseamnă sănătate, Sportul unește oameni, Sportul poate salva vieți, prin sport încercăm să sperăm pentru David!”, anunță Adi Chișu pe o pagină de socializare.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS