Actualitate

Un accident cu trei victime s-a produs pe raza localității Vâlcele

”În jurul orei 12:30, a avut loc un accident rutier în localitatea Vâlcele, județul Cluj. Un bărbat de 20 de ani din Târgu Mureș, județul Mureș, în timp ce conducea autoturismul pe DN1 E60, înspre Turda, pe banda 1 de circulație, având preocupări de natura a-i distrage atenția de la condus, a părăsit partea carosabilă înspre dreapta, intrând in șanțul aferent sensului său de deplasare, după care a intrat intr-un cap de pod, răsturnându-se pe plafon, autoturismul rămânând pe banda 1 a sensului descendent. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane: conducătorul auto si alți 2 pasageri în auto”, precizează IPJ Cluj.
”Foarte greu ajung echipajele de urgență din cauza gardului de pe mijlocul drumului. E al 2-lea accident pe care l-am prins in zonă se creează coloană pe 2 benzi și ambulanța inainteaza foarte incet. Ăla care a „gândit-o” cu gardul trebuie strâns de gât”, a scris un martor pe Info Trafic jud. Cluj

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS