Actualitate

Un bărbat a murit în urma unei bătăi în fața unui cazino din Turda

Vineri dimineața, în jurul orei 04.00 în interiorul sălii de jocuri Infinity de la Materna  a izbucnit un conflict  între două persoane  soldat cu decesul uneia dintre ele.

Echipaje de ambulanță și poliție s-au deplasat de urgență la fața locului. Medicii de la serviciul de ambulanță au acordat asistență de specialitate însă din păcate pentru victimă, nu s-a mai putut face nimic, constatându-se decesul.

Din relatările unui martor,  conflictul a izbucnit în sala de jocuri a cazinoului Infinity, moment în care oamenii de ordine i-au scos pe scandalagii afară.

Afară, conflictul dintre cei doi a degenerat, scandalul desfășurându-se în fața cazinoului Baum, alipit lui Infinity. Unul dintre bărbați, de etnie rromă i-a aplicat victimei un pumn și două picioare, iar victima a căzut pe trotuarul din fața cazinoului Baum, moment în care au intervenit oamenii de ordine din cazinoul Baum, aceștia constatând că bărbatul avea gura plină de sânge, au sunat imediat la 112, acordându-i în același timp primul ajutor.

Potrivit IPJ Cluj, se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul pentru încadrarea juridică a faptei: „lovituri cauzatoare de moarte” sau crimă!

(sursa foto: TurdaNews)

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS