<
Actualitate

Un bărbat de 40 de ani a murit strivit de un mal de pământ surpat peste el

Luni, 10 august, în jurul orei 20.30, a fost solicitată intervenţia pompierilor pentru a scoate un bărbat surprins de un mal de pământ  la o adâncime de circa 4 metri între localităţile Tureni şi Petreştii de Jos.

“Bărbatul era în stare de inconștiență, în momentul sosirii pompierilor, și era acoperit de pământ până la nivelul gâtului” , informează ISU Cluj.

O jumătate de oră mai trâziu, tot ISU informa că pompierii încă se străduiau să extragă bărbatul de sub pământul surpat. “Escavatoarele au putut fi utilizate până la un moment dat, iar acum se scoate pământul cu lopeți și alte ustensile”, preciza ISU.

Vestea tragică a venit imediat după ora 23.00, când ISU Cluj informa: “bărbatul, de cca 40 de ani, a fost scos de sub pământ, însă acesta prezenta rigiditate cadaverică, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare”.

În continuare, totuşi, “buldoexcavatoarele au fost utilizate pentru a stabiliza malurile șanțului, iar pompierii au acționat cu lopeți, o mistrie și chiar cu mâinile goale pentru a putea extrage bărbatul de sub pământ”.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS