<
Actualitate

Un cunoscut Barber are nevoie de ajutorul nostru  

„Salutare, colegul nostru are nevoie de ajutorul nostru și am ales să nu fiu indiferent cu cazul lui Radu Mihai Obreja sau tipul cu barbă cum îl mai cunoaște lumea în on-line.

Începând de acum până la plecarea lui la tratamentul de care are nevoie voi dona câte 5 lei la fiecare client care se programează la noi în salon și rog clienții salonului și prietenii mei să doneze cât poate în conturile de mai jos menționate sau fizic la salon o sa fie o urnă unde se poate dona.

Vă mulțumesc și vă așteptăm la urnă și la programări să îl salvăm pe Radu!”

Mai jos găsiți și diagnosticul!

Radu Mihai Obreja se afla într-o situatie dificilai: aceea de a fi diagnosticat cu Proces Expansiv Infiltrativ iar rezultatul anatomo- patologic, orienteaza diagnosticul spre o posibila zona de infiltratie a unui astrocitom fibrilar difuz; AVC cronic cerebel stâng, hidrocefalie supratentoriala, sindrom de HIC și sindrom de hepatocitoliza.

Toate acestea îl fac sa isi caute salvarea în altă țară, pentru a se trata, pentru a căuta speranța și viață..

Mihai este tatăl unui băiețel de doar patru luni. Este partenerul Biancăi și este un tânăr care nu a făcut altceva decât să spere, să muncească și să încerce să-și croiască un viitor.

A pornit de jos și prin munca, stăruință și ambiție a reușit sa performeze în domeniul sau.

Din păcate, Mihai vine acum și vă cere ajutorul, pentru că țara nostră nu îl poate salva. El vrea să plece la o clinica din afara țării, respectiv în Hannover, Germania. Pentru toate astea Mihai are nevoie de noi toți. Are nevoie să ne unim sufletele și mâinile și sa-l sustinem in lupta teribil de grea pe care o poarta! Să-l ajutăm pe Mihai să muncească în continuare, să fie un stâlp al societății noastre, cum a fost și până acum si sa-si poata creste puiul de om care il va striga „tată”! Nu poate să răzbată singur pe cărarea pe care urmează să o străbată. E nevoie de bani, e nevoie de timp și e nevoie de mult, mult curaj, dar împreună, vom învinge cancerul cu care este diagnosticat.

Soția lui Mihai, Bianca, ne povestește despre soțul ei, cu glasul tremurand:

„Are 28 de ani, acum 6 ani a descoperit frizeria și pasiunea pentru hairstyling, a fost o persoană ambițioasă și perseverentă mereu. Iubitor de natură, energic, super sociabil și dornic de călătorii. Ne-am dorit foarte mult un bebe în urmă cu aproximatov 2 ani și cam de când a venit minunata în viata noastră au început ușor ușor durerile de cap. Dureri ignorate și puse pe seama oboselii. La insistențele mele a mers la medic pe 2 mai, iar pe 5 mai a făcut un RMN unde am descoperit că ne confruntăm cu mai mult decât o simplă durere de cap. Ultimii lui ani au fost axați pe dezvoltarea pasiunii lui și a lucrat continuu pentru a învața, a fi prezent la tot ce însemnă educație în domeniul frizeriei. Își dorea foarte mult ca într-un an, maxim doi, sa-și deschidă propriul salon .

Îl putem susține pe Radu Mihai donând în contul de mai jos cu mențiunea 🛑🛑 “donație Mihai”🛑🛑

Asociația Hope and Love for Life

Cont Lei

RO77BTRLRONCRT0447594004

 

Cont Euro

RO11BTRLEURCRT0447594001

 

Cont Lire

RO66BTRLGBPCRT0447594001

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS