<
Actualitate

Un interviu cu cel mai iubit preot al „Bisericii de la Blocuri”: Preacucernic Felvinți Simion

Un interviu cu cel mai iubit preot al „Bisericii de la Blocuri”: Precucernic Felvinți Simion

Un interviu cu cel mai iubit preot al „Bisericii de la Blocuri”: Preacucernic Felvinți Simion

Cine sădește un pom, cine construiește o casă, se spune că acestea sunt reperele unei vieți de om trăită cu înțeles, dar cine construișete casa lui Dumnezeu, trăiește în aceiași armonie cu divinitatea.

Bunătatea, dăruirea, dragostea nețărmurită pentru Dumnezeu și oameni sunt doar câteva din calitățile pe care orice adevărat creștin trebuie să le aibă. Credința trebuie să fie in factor de echilibru și stabilitate pentru orice națiune, cultivată în mod special de preotul dar și de învățătorul satului.

De altfel istoria o spune că românii din Ardeal și-au păstrat credința și neamul datorită preotului și învățătorului. Despre credință și dragoste față de aproapele nostru, ne spune în articolul din acest număr al ziarului, părintele Preacucernic Felvinți Simion.

Părintele Felvinți Simion, s-a născut pe 19 august 1951 în comuna Boian, județul Cluj  din părinții Alexandru și Todorica. Hirotonist diacon și apoi preot de către Preasfințitul Episcop vicar Iustinian Maramureșanul ajunge la Câmpia Turzii pe 1 noiembrie 1998 când a și început construcția bisericii de la blocuri.

Preotul a căpătat iubirea și admirația credincioșilor prin harul său și modestia ieșită din comun. Un preot fără a expune opulență care a pus mâna alături de credincioși și muncitori la zidirea bisericii ,,Sfântul Ilie Proroc” .

Povestea celui mai iubit preot din Câmpia Turzii o puteți citi de luni, 27 martie în Ziarul 21.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS