campanie campanie
Actualitate

Un nou început pentru fotbalul turdean! Astăzi a avut loc ședința Adunării Generale a Asociaților ACS STICLA ARIEȘUL TURDA

“Cu această ocazie a fost investit pentru următorii 4 ani noul Consiliu Director al Asociației, avându-l ca președinte pe reputatul avocat Budișan Călin, fost prodecan al Baroului Cluj și conducător al echipelor Someșul Apahida și CS Florești, precum și coordonator, în ultimii 14 ani, al naționalei de fotbal a avocaților.

Noul Consiliu Director are 2 vicepreședinți, în persoana domnilor Sărmășan Marius-Adrian, consilier local, și Oltean Augustin-Cornel. Secretar este profesorul Potora Florin-Tudorel, iar ceilalți membrii sunt directorul executiv Corpodean Alexandru, domnul Podar Artur-Iulian și Roman Ciprian. O echipă managerială competitivă, care va avea ca obiectiv de bază alcătuirea unei echipe de seniori de valoare, în care să se regăsească jucătorii talentați din Turda, alături de alți jucători experimentați ce vor întări lotul echipei noastre.

Un alt obiectiv primordial îl va reprezenta organizarea bazei de tineret și juniori, care pe termen mediu și lung să reprezinte o veritabilă pepinieră pentru echipa de seniori. Atragerea de sponsori privați și conturarea în următorii 2 ani a unui buget apt să permită atacarea promovării în al doilea eșalon al țării precum și o administrare cat mai transparenta a clubului din toate punctele de vedere sunt, de asemenea, obiective țintă ale noii conduceri administrative.

Mult succes tuturor!”, a declarat primarul municipiului Turda, Matei Cristian.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS