<
Actualitate

Un nou parc public în Turda

Regenerarea zonei obelisc „Mihai Viteazul” prin crearea unui nou parc public în municipiul Turda va asigura un spațiu modern pentru relaxare!

În contextul unei vieți cotidiene agitate și stresante, importanța unei zone verzi pentru relaxare devine tot mai evidentă. În acest sens, proiectul „Regenerarea zonei obelisc „Mihai Viteazul” prin crearea unui nou parc public în municipiul Turda” vine cu o soluție la îndemână pentru locuitorii din zonă și nu numai.

Acest nou parc public va fi un spațiu în care oamenii se pot reconecta cu natura și pot scăpa de agitația urbană. De asemenea, va fi locul ideal pentru a petrece timpul liber într-un mediu liniștit și relaxant. Parcul va fi amplasat într-o zonă încărcată de istorie, alături de obeliscul „Mihai Viteazul”, ceea ce îi va conferi un plus de valoare turistică.

Suntem bucuroși să vedem că lucrările din cadrul proiectului ‘Regenerarea zonei obelisc „Mihai Viteazul” prin crearea unui nou parc public în municipiul Turda” se desfășoară în parametri optimi. După finalizarea lucrărilor, noul parc va fi deschis pentru toți cei care doresc să se bucure de natură și să se relaxeze într-un mediu liniștit. În plus, acesta va fi dotat cu facilități de agrement, astfel încât să poată fi un loc atractiv pentru întreaga comunitate turdeană.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS