Actualitate

Un nou premiu pentru copilul minune al comunei Mihai Viteazul  

Ștefan Suciu este de departe cel mai apreciat tânăr solist din zonă, drept dovadă stă participarea și interpretarea unui cântec în concertul extraordinar pe care Pr. Marius Ciprian Pop l-a avut de curând la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca. Ștefan cânta cu mândrie și cu patos fiecare melodie ce are la baza tricolorul, tradiția, obiceiurile românești. Chiar în concertul „Cuvânt și Cântec” al Pr. Marius Ciprian Pop, Ștefan a interpretat cântecul „Măi Ardeal, Ardeal” cu atâta dăruire încât cei din sală nu au putut rămâne indiferenți și l-au aplaudat la scenă deschisă.

Ștefan Suciu a participat recent la Festivalul Național „Floare de Colț” din Uricani, unde și-a adjudecat două premii deosebit de importante „Trofeul Junior”- secțiunea muzică populară și „Trofeul Junior”- secțiunea muzică patriotică.

Ștefan este dovada vie că muzica patriotică și muzica populară românească nu se va pierde în viitor, iar tradițiile și obiceiurile străbune vor avea o luptă cu tehnogia și tradițiile împrumutate de la străini.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS