<
Actualitate

Un polițist din Cluj a salvat o mamă si 3 copii rămași înzăpeziți în Ciurila

  1. O doamna pe nume Tania Munteanu a mulțumit polițiștilor clujeni pentru dedicarea cu care s-au implicat sâmbătă seara in ajutorarea cetățenilor.

Aceasta a povestit că mașina pe care o conducea si in care se mai aflau 3 copii a rămas blocata si înzăpezită complet in zona Ciurila.

Numele politistului este Vlad Mircea PAVEN si este agent șef de poliție al Comunei Ciurila din Cluj

„Bună seara. Nu știu dacă această postare o sa fie aprobată, dar o las aici, tocmai pentru că am văzut postate doar lucruri negative legate de căderea zăpezii. Aș dori să ii mulțumesc din suflet Dl. polițist din Ciurila – Vlad Paven, care astăzi de la ora 7 seara până la 23 a facut eforturi să ne tracteze din centrul Ciurilei, total înzăpezit! Mă deplasam din Ciurila spre Cluj cu 3 copii mici in mașină, sub 8 ani când am rămas blocați in drumul înzăpezit, peste 4 ore.

Împreună cu colegii lui au coordonat utilajele de deszăpezire si ne-au condus in siguranță până la intrarea in Cluj. Există oameni minunați in lume, care își fac treaba exemplar si sunt empatici, dând dovadă de profesionalism si civism. Vă multumesc dl. Paven si Politiei Cluj!” – a transmis Tania Munteanu pe grupul de informații rutiere INFO TRAFIC CLUJ.

Sursa. efainlacluj.ro

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS