campanie campanie
Actualitate

Un tânăr antreprenor din Turda produce viziere pe care apoi le donează

Un tânăr antreprenor din Turda produce viziere petru medici şi cei ce mai au nevoie. Acesta are un magazin în Turda, unde produce şi comercializează atât cadouri cât şi alte obiecte personalizate. Datorită fluxului mic de clienți pe care îl are în această perioadă de pandemie, a hotărât temporar să îşi sisteze activitatea. Astfel că, acum la ESIA se produc vizere, având în vedere că Emil, administratorul firmei lucrează într-un domeniu creativ şi, ce-i drept momentan are mai mult timp liber, a reusit sa conceapă un model de vizieră. Studiind această vizieră, a văzut multe modele online şi prețuri pe măsură (chiar si 40 de lei/buc).

“Ceea ce am reuşit să fac a fost să duc costurile pentru o viziera la 3,7 lei/buc.”
Acesta a început deja confectionarea acestora, și primele 100 de bucăți o să le doneze: 50 Spitalului Municipal Turda, 30 la Serviciul de Ambulanță Turda şi 20 la Centrul de Dializă pentru că el consideră că ei sunt în prima linie.
De asemenea, Emil are nevoie şi de suportul vostru pentru a confecționa cât mai multe viziere şi să le distribuie pe unde e nevoie.
Emil a deschis un cont nou pe numele soției sale. Pentru această acțiune, puteti dona si voi orice sumă.
Neavând nimic de ascuns, Emil a declarat că o să publice absolut toți donatorii, inclusiv suma pe care aceștia au donat-o şi de asemenea o să confectioneze până la ultimul bănuț viziere pe care mai apoi cu ajutorul nostru le va distribui acolo unde e nevoie de ele.


“Vă doresc sănătate multă!” A mai transmis Emil.

CONT IBAN: RO45BTRLRONCRT00K8736502
Nume titular: Moldovan Alexandra Ioana.

P.S. Emil poate trimite oriunde în țara atâta timp cât firmele de curierat mai lucrează!

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS