<
Actualitate

Un tânăr din Turda, care a fost prins de poliţişti fără permis, a scăpat de dosar penal pentru că a fost sincer şi cooperant

Greşeala recunoscută e pe deplin iertată. A aflat asta pe pielea lui un tânăr din Turda, care a fost prins de poliţişti la volan fără să aibă permis. S-a ales cu dosar penal, însă, pentru că a fost sincer şi cooperant pe durata cercetărilor, judecătorul a decis să-l ierte.

Totul s-a întâmplat pe o stradă din Turda, când practic tânărul a atras poliţia atunci când a parcat maşina într-un loc interzis. Pentru a fi amendat, i-au cerut permisul de conducere, dar acesta a recunoscut că nu are aşa ceva. Motiv pentru care a fost dus la sediul poliţiei, acolo unde agenţii de la Rutieră au confirmat acest lucru, notează clujust.

Dosarul a ajuns în instanţă, dar judecătorul a fost profund impresionat de sinceritatea acestuia, de faptul că pe tot parcursul procesului şi-a recunoscut faptele, dar şi de vârsta acestuia. Magistraţii au ţinut cont că nu are antecedente penale şi că o viitoare pedeapsă i-ar putea strica onestitatea. Acesta a primit doar un avertisment. Ceea ce a făcut judecătorul nu este în afara legii pentru că este un articol care spune că în anumite condiţii se poate renunţa la aplicarea pedepsei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS