<
Actualitate

Unde se intervine astăzi pentru salubrizarea Turzii

Echipele Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Turda desfășoară acțiuni de cosire a vegetației crescute în exces de pe malurile pârâului Valea Racilor, în zona cuprinsă între strada Războieni și Catedrală. Tot astăzi, a fost cosită și vegetația stradală crescută în exces pe strada Calea Victoriei.

Serviciul de salubritate continuă salubrizarea și degajarea rigolelor de colectare din zona Băi (Ștrand).

Totodată, acțiuni de salubrizare au loc și în proximitatea lacului Tarzan, de unde au fost adunate mormane de gunoaie. De asemenea, în dimineața acestei zile a fost nevoie să intervină și pentru stingerea focului declanșat la pubelele subterane din zona Materna. Se fac verificări în vederea identificării persoanelor care “au avut grijă” să incendieze aceste pubele. Vă reamintim că, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 199, privind buna gospodărire a municipiului Turda, aceste fapte sunt sancționate cu amenda contravențională cuprinsă între 400 lei – 800 lei.

Facem apel către toți cetățenii Turzii să respecte eforturile instituțiilor locale și să păstreze orașul curat.
Doar împreună reușim să păstrăm curățenia orașului nostru!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS