Actualitate

Unirea Principatelor la Turda

Administrația locală turdeană organizează o serie de activități cultural-artistice cu ocazia evenimentului „Mica Unire”.

Pe data de 24 Ianuarie, cu începere de la orele 15.00, Parcul Central din Turda va răsuna muzică patriotică cântată de tinere talente ale municipiului Turda precum și de artiști consacrați locali sau naționali.
Pentru a puncta exact asa cum se cuvine această frumoasă sărbătoare, administrația locală o are ca invitată specială pe binecunoscută Vladuța Lupău care, împreună cu formația sa, Rapsozii Maramureșului promit o zi de neuitat turdenilor.

Pentru a contura evenimentul, actorii Teatrului Național Aureliu Manea din Turda vor proiecta un Tablou de Epoca, reamintind de vremea când s-a înfăptuit Mica Unire sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza.

Începând cu orele 15.55, Parcului Central va deveni locul unde, cu mic cu mare, ne vom da mână cu mână și vom dansa hora română. Se dorește ca toată lumea prezentă să ia parte la horă.

La final, cerul Turzii va lumina printr-un frumos foc de artificii!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS