<
Actualitate

USR a început pregătirile pentru alegerile locale din 2020. Cine este candidatul la Turda?!

USR Cluj a început deja pregătirile pentru alegerile locale de anul viitor. A fost lansată competiția internă pentru desemnarea candidaților la primării, consilii locale și Consiliul Județean. Conducerea USR Cluj a anunțat planul de bătaie pentru anul viitor. Pentru conducerea județului și-a anunțat deja intenția de candidatură Cătălin Sălăgean, președintele USR Cluj, scrie Ziar de Cluj.

În cursa pentru alegerile locale de anul viitor, se pot înscrie și persoane care nu sunt membri USR, cu condiția să fie pe aceeași lungime de undă cu viziunea partidului.

 “Noi, USR Cluj, începem să ne pregătim pentru alegerile locale de anul viitor și lansăm o competiție internă pentru desemnarea candidaților atât pentru Consiliul Județean cât și pentru consiliile locale și primării. Această competiție se adresează atât membrilor actuali ai USR, dar și celor care nu sunt membri în momentul de față, deci competiția este deschisă oricui. În prima fază, oricine dorește poate participa la acțiunilor noastre, să lucreze alături de noi și apoi să se înscrie pe liste”, a declarat Cătălin Sălăgean, președinte USR Cluj.

Andrei Suciu candidatul USR la Turda?!

În urma unei analize, Andrei Suciu se încadrează în cerințele USR pentru funcția de primar la Turda.

La ultimele alegeri locale care s-au desfășurat în iunie 2016, marea surpriză a numărării voturilor a fost Andrei Suciu. Candidând indepedent, acesta a reușit să-i devanseze pe fostul primar al Turzii, Tudor Ștefănie, pe fostul deputat al Turzii, Mircea Irimie și a fost foarte aproape de actualul primar al Turzii, Cristian Matei, la o diferență de 850 de voturi. Inginer de profesie, Andrei Suciu și-a dat demisia din primăria Turzii în momentul în care și-a anunțat candidatura la funcția de primar, iar oamenii l-au asociat cu precizia și seriozitatea unui inginer, dar și cu munca unui profesionit cu o experiență de peste 10 ani în mediul privat, obținând astfel 3.682 voturi , o mare surpriză venită din partea unui indepedent, susținut de un ONG (T9) și oarecum reprezetând o enigmă pentru majoritatea turdenilor.

Citește și

Interviu cu Andrei Suciu, omul care a fost la un pas de a câștiga primăria Turda!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS