Actualitate

USR Călărași și-a ales președintele

Sâmbătă, 22 februarie, a avut loc Adunarea Generala a membrilor nou-infiintatei filiale USR Călărași. În urma voturilor exprimate de membri a fost ales Biroul Local al filialei, cu următoarea componentă: Victor Jirebe – președinte, Pleșa Petru și Popa Iacob – vice-președinti.

Noul președinte Victor Jirebe a definit obiectivele filialei în contextul viitoarelor alegeri locale: „Vom avea candidat la Primărie și o lista de candidați la Consiliul Local, oameni de-ai locului, onești, verticali și buni gospodari. Ne dorim să promovăm transparența în administrația locală, respectul față de cetățean și să inițiem proiecte comunitare care să crească standardul vieții în comună. Avem deja conturat, în linii mari, programul de guvernare locală, construit de la nevoile cetățenilor comunei. Vom promova în actul administrativ principiile USR: profesionalism, verticalitate, transparentă, onestitate și respect!”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS