Actualitate

USR Turda cere anularea Zilelor Turzii şi redirecționarea sumelor către spital. Sunteti de acord?

USR solicită anularea organizării Zilelor Municipiului Turda în acest an și redirecționarea sumei de 300 000 de lei către nevoile spitalului municipal!

“Într-o perioadă în care lumea se confruntă cu pandemia de coronavirus, imprevizibilă prin consecințele ei, administrația locală trebuie să renunțe la distracțiile publice cu mici și bere! La inițiativa primarului Cristian Matei, consilierii locali au aprobat în ședința extraordinară din 9 martie un buget de 300 000 de lei pentru organizarea Zilelor Municipiului Turda în perioada 31 iulie – 2 august 2020. Asta, în condițiile în care la spitalul municipal există doar 4 aparate de ventilație (putem doar spera să nu avem în același timp 5 pacienți în stare critică…), iar testele pentru depistarea infectării cu coronavirus se află doar în procedura de achiziție! Cu cei 300 000 de lei s-ar putea cumpăra noi aparate de ventilație sau un echipament de testare a infecției cu coronavirus și 1600 de teste (reactivi)!

De asemenea, solicitam primarului și consilierilor locali reanalizarea tuturor activităților artistice bugetate, prin prisma evenimentelor curente, şi realocarea fondurilor astfel eliberate pentru prevenirea şi combaterea efectelor negative ale pandemiei asupra populaţiei şi mediului de afaceri local.

E timpul responsabilității!” , anunță USR într-un comunicat.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS