<
Actualitate

Vezi comunicatul echipei U Cluj privind informația că meciul cu Sticla Arieșul Turda a fost blat

FC Universitatea Cluj respinge orice acuzație privind manipularea rezultatelor partidelor disputate de echipele clubului nostru. Vă asigurăm că “U” joacă toate meciurile (de pregătire sau oficiale) EXCLUSIV pe terenul de fotbal.

“U” Cluj a întâlnit în această dimineață, pe terenul sintetic din Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, în al doilea meci de pregătire al iernii și primul din 2020 la Cluj-Napoca, formația de Liga a III-a Sticla Arieșul Turda.

Oaspeții s-au impus cu scorul de 7-2, după o partidă în care managerul Universității Cluj, Adrian Falub, a urmărit mai mulți jucători de la prima echipă, dar și cei mai promițători juniori de la grupele U19, U17 și U16 ale clubului.

Întâlnirea a fost inițial programată la ora 12:00, dar staff-ul sportiv a decis, marți, devansarea acesteia cu o oră, având în vedere că terenul sintetic din Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu” este singurul disponibil, atât pentru echipa de seniori, cât și pentru grupele de copii și juniori ale Universității Cluj, compuse din peste 600 de jucători.

Întrucât partida de verifcare de astăzi vine după un program extrem de încărcat, cu un amical în Ungaria, un drum de șase ore cu autocarul și două zile cu câte două antrenamente solicitante, staff-ul sportiv a decis să evite riscul unor accidentări pe suprafața sintetică din Parcul “Babeș” și să alinieze o echipă formată din fotbaliștii care au evoluat puțin sau deloc cu Debreceni VSC. Detaliu anunțat pe site-ul oficial al clubului cu o zi înaintea jocului. În teren au intrat Alex Bledea, Cătălin Pop, Tudor Vomir, Alex Roșca, Mihai Forna și Sergio Llamas, jucător spaniol aflat în probe, iar echipa a fost completată cu jucători de la loturile U19, U17 și U16.

În privința partidei amicale cu Debreceni VSC, FC Universitatea Cluj precizează că invitația a venit din partea clubului maghiar, iar meciul a fost anunțat atât la Departamentul Internațional din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF), cât și la Federația Maghiară de Fotbal (MLSZ).

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS