Actualitate

Victorie pentru CSM Câmpia Turzii în derby-ul cu CS „U” Cluj

CSM Câmpia Turzii – CS „U” Cluj 3-1 (25-21, 20-25, 26-24, 25-15)
Sâmbătă, 9 februarie, în etapa cu numărul XV a Diviziei A 1 la volei masculin, CSM Câmpia Turzii a întâlnit, pe teren propriu, Universitatea Cluj, într-un meci considerat un adevărat derby al zonei.
Aşa cum era de aşteptat, a fost atmosferă electrizantă publicul din Câmpia Turzii fiind şi de această dată al 7-lea jucător. Primul set a fost dominat de formaţia gazdă care a reuşit, în scurtă vreme, să se desprindă, scor 8-7, 18-15, 23-21, şi să-şi adjudece setul, scor 25-21.
Clujenii au avut parte de o revenire spectaculoasă în setul secund. În ciuda faptului că au fost conduşi în debut, oaspeţii au întors soarta partidei în favoarea lor, scor 12-15, 16-20, şi s-au impus cu 20-25.
Setul cu numărul trei a fost unul extrem de echilibrat, cele două formaţii au mers umăr la umăr, scor 10-10, 12-12, 13-13, 20-20. Susţinuţi frenetic de publicul spectator, voleibaliştii pregătiţi de Dan Remeş au fost mai concentraţi pe final şi au reuşit să se impună, scor 26-24.
Setul cu numărul patru a fost la discreţia echipei gazdă care a condus ostilităţile de la un capăt la celălalt şi s-a impus cu 25-15.
CSM Câmpia Turzii a bifat prima victorie din returul campionatului, o victorie pe care au dedicat-o antrenorului Csobot Erno-Miklos.
În etapa cu numărul XVI, voleibaliştii din Câmpia Turzii se vor deplasa la Bucureşti pentru confruntarea cu Steaua.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.