Actualitate

Victorie pentru CSM Câmpia Turzii în întâlnirea cu FC Someşul Gilău

CSM Câmpia Turzii-FC Someşul Gilău 5-1 (0-1)
După ce etapa trecută a învins, în deplasare, Unirea Triteni, scor 1-2, CSM Câmpia Turzii a primit sâmbătă, 4 mai, vizita formaţiei FC Someşul Gilău.
Prima parte a întâlnirii a aparţinut formaţiei vizitatoare, care a reuşit să deschidă scorul repede, după ce Petrişor a fructificat o lovitură de pedeapsă.
În minutul 25, oaspeţii puteau majora diferenţa după ce arbitrul partidei a arătat din nou punctul cu var. A executat acealaşi Petrişor, dar Rotaru a reţinut balonul şi astfel oaspeţii au intrat la cabine cu un avans minim.
La cinci minute de la reluarea jocului, Dănuţ Ştefan a restabilit egalitatea şi tot el a punctat în minutul 57 pentru 2-1.
În minutul 58, Moldovan a majorat diferenţa iar Dănuţ Ştefan şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor în minutul 89. Dudaş a punctat în minutul 90+1 şi a stabilit scorul final: 5-1.
CSM Câmpia Turzii a bifat victoria cu numărul 15, iar în etapa cu numărul XXVIII se va deplasa pentru întâlnirea cu ACS Supporter 2.0 Cluj-Napoca.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS